Vi som företag är ungt, men vi besitter lång erfarenhet och kompetens inom gjuteribranschen.
Välkommen till KSD AB
Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan utföra och leverera inom stålgjutgods.
Vi kan hjälpa dig med detta

Gjuteriförnödenheter & stålgjutgods

Vi har ett brett utbud av diverse produkter som behövs för den dagliga produktionen i ett gjuteri. Allt från skrot till media för ytbehandling.

Vi arbetar ständigt innovativt och vill hitta nya vägar för att sänka kostnader utan att tumma på kvalitet.

Vi utför och levererar inom stålgjutgods - Kontakta oss!

Vi kan hjälpa dig med detta

Inköpsoptimering

Utnyttja vårt nätverk och låt oss hjälpa er att sänka inköpskostnaderna för ert gjuteri, samtidigt som vi frigör tid för er. Vi kan även erbjuda er en optimalare logistiklösning.

Vi kan hjälpa dig med detta

Termit

vi besitter lång erfarenhet och kompetens inom stålgjutgods - Termit

Vi arbetar med

Stålgjutgods

Enligt definition är gjutgods ett föremål som framställts genom gjutning. Stål är ett material som framställs genom att föra samman grundämnena järn och kol. Om mängden kol överstiger 0.4% så går stålet att härda, det vill säga att göra det hårdare. Det går även att tillsätta andra material som ger stålet specifika egenskaper, exempelvis att det blir rostfritt. Det är ett starkt material som är lämpligt för tillverkning av olika typer av komponenter och produkter, såsom maskiner, verktyg och andra föremål som kräver stor hållfasthet och motståndskraft. Vi på KSD Trading AB har gedigen erfarenhet och bred kunskap av arbete med stål. Vi arbetar med bearbetning av stålgjutgods. Med hjälp av gjutning kan man forma komplexa former av stålgjutgods. Vårt stålgjuteri kan hjälpa er med det mesta, kontakta oss för mer information!

Vad säger våra kunder

"KSD jobbar hårt med att ha kunden i fokus. För vår del innebär det att vi snabbt kan avropa det som behövs. KSD sköter hela vårt inköp och har sänkt vår totala inköpskostnad markant. Detta sparar även en massa tid för oss nu när vi slipper jaga rätt leverantör till rätt pris"

Henrik Stenfelt, Klafreströms Stålgjuteri AB

"KSD är idag ett av få företag som har den produkt och gjuterikunskapen som vi eftersträvar i val av leverantörer. "

Dennis Englund, Nya Metallgjuteriet